

Банкетне Меню ______________________________
- Фарширована щука або судак
- Голубці
- Язик заливний
- Лосось заливний
- Канапе :
- з червоною ікрою
- з сьомгою
- з ковбаскою
- пепероні
- канапе «Капрезе»/моцарела та томати чері/
- Пиріжки /з капустою, з маком, з м’ясом, з яблуками/
- Плов / з бараниною, зі свининою/
- Всі види шашлику/готуємо тільки на вугіллі у справжньому мангалі/
- Качка запечена з яблуками та апельсинами
- Різноманітні гарніри Лозанья / «Болонезе», з морепродуктами, овочева /
- Салати, десерти/ з меню або за Вашим замовленням/

Перелік страв меню не є вичерпним, адже ми прислухаємся до кожного Вашого побажання і наші кухарі приготують страву, якої немає в меню, але за Вашим бажанням вона з’явиться на святковому столі.